I Make Quick Decisions And Stick By Them:-Samantha

Chennai Beauty, Samantha is in constantly touch with her followers on Twitter. On a regular interval, she engages in a Twitter chat session with them. Here are few interesting tidbits from her recent Twitter chat that happened today(30th Dec).

1. Your favourite movie in 2016?
Ans – “Dangal”

2. Any New Year resolutions?
Ans – “I usually don’t reveal them until I see them through”

3. Any plan for 2017?
Ans – “2017 will see me take big risks (work wise)”

4. Will continue acting in films after marriage?
Ans – “Yes, I will”

5. Your toughest role till date?
Ans – “Now they all seem easy and I am hungry for tougher”

6. Are you a morning person?
Ans – “Definitely a morning person. Always been coz I used to wake up at 4.30 to study growing up”

7. Can you reveal a secret about your projects in 2017?
Ans – “For one I will be teaming up with good friends”

8. How many release can we expect from you in 2017?
Ans – “5 to 6”

9. Are you quite an indecisive person?
Ans – “On the contrary I make quick decisions and always stick by themSamantha Ruth Prabhu added”

10. Star Wars or Harry Potter?
Ans – “Definitely Star Wars”

11. Any moment from 2016 which made you super proud of yourself?
Ans – “Yup.. I was 6 feet tall for a few days post the release of Theri and Aa..aa”

12. Your biggest fear?
Ans – “Fear of failure”

13. Best and worst part of being an actress?
Ans – “Worst :ppl judge you without knowing you . Best : I get to do a job I love doing”

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*