Raai Laxmi respects Chiranjeevi

raai-lakshmi Raai Laxmi’s twitter chat session with her followers
Today, actress Raai Laxmi had a Twitter chat session with her followers. We bring some of her interactions.

1. Love or arranged marriage?
Ans: “My choice is ❤”

2. Upcoming projects?
Ans: “The most expected is #julie2 #KhaidiNo150 in south signed 2 projects u will know is soon”

3. Julie2 trailer release date?
Ans: “Very soon I m assuming in Jan 2017 u will get to see it”

4. Share something about your working experience with Thala?
Ans: “Words fall short to express about him ✨one word he is a gem”

5. Rajamouli or Shankar?
Ans: “They both r genius it’s like asking which eye of urs u like”

6. Favourite co-star?
Ans: “Thala”

7. Favourite location?
Ans: London

8. Thala or Thalapathy?
Ans: “They both r the same to me! The difference is one I have worked with the other I haven’t but to me they both r great souls”

9. When will you act with Vijay?
Ans: “I m excited the day will soon come”

10. when will the chat session end? (Actor Arya)
Ans: “Buahahahaha when u start talking on my behalf”

11. About Chiranjeevi?
Ans: “Just love the kind of person he is😍 ever green star!!! Lots of respect! Like a family”

12. Few words on Suriya?
Ans: “Good looking n great actor”

13. Your favourite role?
Ans: “Dhaam Dhoom”

14. If not an actress, what would have you been?
Ans: “A sports person”

Write a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*